Monthly Archives: Agosto 2011

You are browsing the site archives by month.

El estado de ánimo romántico?

Poco a poco empiezo a notar un cambio en mi gusto. Yo solía ser querido apretado, gris y negro, Me doy cuenta ahora que Blanca, rosa, encajes y flores para mí cada vez más comienza a hablar. Tal vez la edad, tal vez es mi estado de ánimo? No lo sé.

Ofrecemos una visión general de lo que es actualmente mi gusto. Romantic aún?

Blanca da la paz, es fresco y romántico. Para el disgusto de mi marido. Él encuentra la casa para ser femenina y me pidió amablemente, pero con urgencia, no hacer más de las compras en blanco y románticas.

Todas estas imágenes, originando de la pulgas especial de Ariadna en el hogar agosto 2009, son una fuente de inspiración. Y el hombre debe seguir soñando algo, todavía?

Inspiratiemap

Durante meses he entendido que la inspiración de libros de cocina, libros de diseño de interiores y revistas. También tengo un cuaderno de notas y listas. Las listas de películas que todavía tengo que ver, libros que todavía tienen que leer, listas de deseos, lista de blogs y sitios web interesantes, listas de platos, personas especiales que tienen que mantener un ojo en.

Así que, por tanto, puede continuar durante un tiempo. resultado; todo termina en una gran pila en mi escritorio, que no puedo estudiar más porque de banda me dificulta. Tenía que suceder.

Así que compré, en un fin de semana lluvioso, bij de hema twee grote ordners, 50 insteekhoezen, 100 lege fotoalbum vellen en wat knutselspul. Het resultaat, een inspiratiemap. Een map waarin ik overzichtelijk alles uit de tijdschriften, reservar, krantjes, etc. kan ordenen en die ik op elk moment van de dag kan raadplegen. Inmiddels heb ik de volgende tabbladen aangebracht in mijn map: DIY, Reizen, Comida, Interieur, Mode en Gewoon bijzonder.

En zo werd een regenachtig weekend toch nog een fijn, creatief weekend.

Vrolijk palet

Deze week een sprankelend en kleurrijk palet. Helemaal in de kleurtrends van nu. Fel roze, zacht geel, diep blauw en helder paars. Een palet om vrolijk van te worden.

Kleuren in dit palet (van boven naar beneden.):
1. Pink moments RGB 911.56.96 RGB kleuren zijn te mengen bij Flexa.
2. Flexa Fluo Fantasy Collection – Gloeilamp
3. Flexa strak op de muur collectie- Signaalroze
4. Flexa Home made collectie – Batikblauw

Kleuren in dit palet kunnen afwijken van de werkelijke verfkleuren.

Imagen: www.plentyofcolour.com

Deze blog is ook geplaatst op kleurinspiratie, een van de sites waarvoor ik stage loop bij Sanoma media.

Fris geel

Steeds vaker zie ik geel terug in mijn omgeving. Fluoriserend geel, zacht geel, mosterdgeel… Nou ja, geel dus. Het is fris en is energie opwekkend. Dus misschien niet zo’n goed idee in de slaapkamer. Maar heel leuk in gang, keuken, wc of woonkamer. Ik vind het prachtig.

Deze afbeeldingen komen van het blog accessorize your home. Zij heeft ze weer van mede-bloggers.

Deze blog is ook geplaats op Kleurinspiratie, een van de websites waarvoor ik schrijf tijdens mijn stage bij Sanoma Media.

Een echte zondag

Het is een echte zondag. De regen valt met bakken uit de hemel en ik heb daarom besloten eens lekker te knutselen aan dit blog, aan mijn inspiratie map en aan het schilderijtje dat ik al eeuwen probeer te maken voor een vriendinnetje.

Het schilderij dat ze voor ogen had, voor in haar huisje, was veel te duur. En dus besloot ik hem op basis van een afbeelding gewoon na te maken. Erg benieuwd of het in de buurt komt. Maar meer dan mijn best kan ik niet doen.

Met een muziekje op de achtergrond, een groot glas drinken en in m’n joggingpak wordt het toch nog een fijne en echte zondag.

Dit moet het gaan worden;