Monthly Archives: Gener 2013

You are browsing the site archives by month.

I love quotes; you are…

Quote op anzichtkaart van Worldly treasury

Inspiració: Revista Flor

Una paraula; guau!
Quina meravellosa imatges, boniques imatges, estil inspirador en Revista Flor.
Oordeel zelf 😉 De lloc web és en veritat increïble! En l'últim número també Blogger casa Iris Vank, molt agradable!

Una paraula; guau.

Quina belles imatges, impressionants de la foto i l'estil inspirador a Revista Flor. Jutgi vostè mateix. També...el lloc web és preciosa.
En l'últim número també la bonica casa de blogger Iris Vank, molt bonic.


Totes les imatges provenen de Revista Flor! Totes les imatges són de Revista Flor.

Nou treball; Sobre

2013 Un any rècord. Perquè tinc un nou treball! I en particular amb Dawanda als, Social Media Manager. Una empresa creativa, que des d'agost 2012 també amb seu a Països Baixos.

El Dawanda originalment alemany és un mercat en línia '’ waar designers hun handgemaakt producten op kunnen verkopen. Op DaWanda.nl open je met gemak een eigen shop, waarin je zelf producten met foto’s plaatst om deze vervolgens aan de man te brengen.

Het aanbod is enorm en ik moet mijn weg nog vinden tussen alle mooie producten en ontwerpers, maar dit zijn tot nu toe mijn favoriete producten op DaWanda!

Sjaal Bend van Lieke van Opstal
De kettingen van Naked Design zijn heerlijk gewaagd
De illustraties van Coco de Paris prachtig toch?!
De Donut poef in mint van DetailF

Mijn werk voor DaWanda in de gaten houden? Volg dan het Bloc en blijf op de hoogte via Facebook, Refilo a Pinterest!

App: Room for thoughts

Hou je van fotograferen en kun je een leven zonder Instagram al niet meer voorstellen? Of ben je bekend met 365-dagen projecten en wil je er zelf ook een starten?

2013 is nog vers en starten kan nog best, je hebt maar 10 dagen gemist! Met deze app van Studio Room (de makers van Linda. revista) maak je een jaar lang dagelijks een foto. De app geeft je op een willekeurig tijdstip een melding. Als je de melding opent heb je nog 10 seconden om te bedenken wat je vastlegt en nog 3 om de foto te maken. De app is helaas alleen nog voor iPhone te verkrijgen. Je vindt hem in de appstore van iTunes.

Resultaat; een album met een verzameling aan momenten en foto’s van 2013! Ik ben al begonnen en maakte onder andere deze foto’s…

Hallo 2013

Guau, dat is een tijdje geleden! Dus daarom alsnog;

via: Une Belle Histoire

Ik doe niet vaak aan goede voornemens, ik ben bijvoorbeeld 25 augustus gestopt met roken, in plaats van op 1 januari. Maar ik bedenk me aan het eind van elk jaar graag wat was het mooiste moment van 2012 en wat het zwaarste bijvoorbeeld. Ook stel ik graag doelen voor het jaar dat komen gaat.

Dit jaar ga ik grote avonturen beleven. Ik start met een nieuwe baan (daarover later meer) en ik ga trouwen! Het is dan ook een jaar waar ik enorm naar uit kijk. Het voelt als een jaar vol grote stappen en veranderingen, maar wel veranderingen waar ik invloed op heb en zelf voor heb gekozen. En dat…is fijn!

Ik wens jullie mooie dromen, prachtige avonturen, veel inspiratie en bovenal veel geluk en gezondheid!