Monthly Archives: Setembre 2013

You are browsing the site archives by month.

Hotspot: Buitenplaats Plantage Vogelenzang

Nog niet bij iedereen bekend, maar in de omgeving een echte trekpleister en dus onlangs bezocht door mij is Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Op een ietwat druilerige dinsdagmiddag nam ik samen met mijn lief een kijkje.

Deze omgebouwde kas is zeer sfeervol ingericht met lounge banken, grote boeken op tafel. Op de kaart landelijke gerechten uit eigen moestuin met flair. Buiten een enorm terras met aangrenzende tuin om je in uit te leven als het weer er naar is. Overal hangstoelen, ligbedden en hangmatten en zelfs de mogelijkheid een picknick te bestellen en deze ergens in de tuin op een kleedje (dat je ook meekrijgt) te verorberen… Wij vonden het er heerlijk. Goed eten, met bijzondere combinaties. Enig nadeel? Een beetje gehorig en het publiek is als zijn omgeving. Een beetje met een aardappel in de keel dus. En dat is niet helemaal wat je verwacht bij deze laagdrempelige, fijne plek!

DIY: lampje

Zo eenvoudig kan het zijn. Deze DIY lamp is gemaakt van… kartonnen bordjes! Vouw ze dubbel en niet ze vast aan een kokervormig stuk karton. Helemaal niet ingewikkeld.

Crèdits: mspoki 

Per anar de compres: Paperchase

En realitat vaig pensar molt sobre aquesta botiga a haver escrit, però després d'una recerca en el meu propi bloc que no resulta ser tan. I ja és hora. Com que aquesta botiga s'ha convertit en un temut favorit quan viatjo. No perquè ells venen un munt de diversió per als viatges (també), però a causa que moltes estacions (Anrhem, Amsterdam) es troben…

Estic parlant de Paperchase, aquesta botiga és realment ple d'articles de paradís per als amants com jo. Per tant, no puc sortir amb les mans buides. Aviat nou m'ho permet, perquè estic a la caça d'un àlbum de fotos de les nostres fotos del casament i crec que es pot trobar aquí només. Bé, i vaig a tornar només perquè tinguin una botiga, perillós! Casar-se? ? Assegureu-vos de buscar aquí si vostè està buscant per als sobres, targetes d'agraïment, bombolles i més…

Meet the blogger Amsterdam 2013

Nog 25 dagen en dan vindt Meet the Blogger Amsterdam 2013 plaats.. Ik ben blij want ik mag namens Sobre samen met een collega een bezoek brengen aan dit toffe evenement voor bloggers. Naast het feit dat ik veel bloggers leer kennen, ga ik ook allerlei workshops bijwonen en sprekers aanhoren. Stuk voor stuk inspirerende personen uit de blogwereld met een bulk kennis.

En dat is voor een beginnen (professioneel) bloggers als ik een mooie kans. Ook gaan we namens DaWanda iets gaafs doen tijdens Meet the Blogger… To be continued dus…

Per anar de compres: TSÉ & TSÉ

Soms kom je van die bijzondere shopjes tegen die je even moet delen met de buitenwereld. De Franse shop TSÉ & TSÉ ASSOCIÉES BOUTIQUE is er zo een met unieke objecten. Een witte selectie, al hebben ze ook veel kleur! Like? Gaudir!

Hoe bijzonder is deze theepot?& Nbsp;