Monthly Archives: Enero 2016

You are browsing the site archives by month.

Ibiza fotoshoot

Ik kreeg super veel lieve reacties op mijn zwangerschapsfotoshoot en wil deze graag met jullie delen. Wil jij ook mooie foto’s van jezelf of je gezin in Ibiza-stijl? Dat kan!

Op zich heb ik niet zoveel met foto’s van verliefde koppels die bij zonsondergang romantisch op de foto gaan. Je weet wel, die typische Turkije fotoshoots, waarbij de handen een hartje vormen om de zon en zo. Een shoot van mijn zwangerschap en later van Lola vond ik dan ook niet perse nodig. Totdat ik Youri en Jennifer leerde kennen.

We lieten mijn dikke buik en later onze kleine spruit vastleggen door fotografen duo Youri Claeassens en Jennifer Arndt. Zij maken de meest mooie, pinterest-waardige foto’s. Youri’s specialiteit bruiloften en Jennifer’s de kids en familieshoots. Wil je jezelf, je geliefde, je baby, je gezin of die bijzondere dag op Ibiza op de gevoelige plaat laten leggen, dan kan ik ze van harte aanbevelen. Ik word in ieder geval heel blij als ik kijk naar deze foto’s. Ze zijn een blijvende herinnering aan een bijzondere tijd, namelijk die van mijn zwangerschap en een piep-jonge Lola! Zoet toch?

Mijn zwangerschapsfotoshoot

Bovenste drie foto’s door Jennifer, onderste door Youri. Ik was hier ruim 37 weken zwanger… Achteraf gezien nog 4 weken te gaan vanaf hier 🙂
View More: http://jenniferarndtphotography.pass.us/jussienjurgenView More: http://jenniferarndtphotography.pass.us/jussienjurgen
View More: http://jenniferarndtphotography.pass.us/jussienjurgenYouriClaessensPhotographyFA_JJ_17 YouriClaessensPhotographyFA_JJ_22

New born baby fotoshoot

Deze new born shoot maakte Jennifer toen Lola ongeveer 4 weken oud was.
JenPhotography11_12_15 Jussi, Jurgen & Lola_46 JEN_2982JEN_3019JenPhotography11_12_15 Jussi, Jurgen & Lola_6

Een nieuw begin

Ik zei het al op Facebook. Ik ben er weer, ga weer aan het bloggen. Ik schaam me een beetje dat het zo stil was hier, al heb ik hele goede reden. Jurgen en ik zijn namelijk troste papa en mama geworden van een dochtertje! Geboren op 05-11-2015, onze lieve Lola Maria. En zo heeft de titel van deze blogpost ineens een dubbele lading.

We moesten wennen aan elkaar, aan onze nieuwe rol als ouders en waren ondertussen ook nog eens heel druk met verhuizen. Ons huis in Jesus hebben we (8 dagen na Lola’s geboorte) verruild voor een enorm huis in San Carlos. Een huis waar al onze dromen werkelijkheid zouden kunnen worden. Ah, y… en we hadden heel veel lieve kraamvisite, vierden de feestdagen met z’n drieen en zijn druk bezig een bedrijf op te zetten. En Breve; we hebben heus niet stil gezeten.

En toch kriebelde het weer. Ik ging aan de slag met een website voor vrienden (zie Ibiza.bliss.info) en werd daar zo blij van dat ik dacht; dat bloggen moet ik weer gaan oppakken. Ook kwam ik in een totaal nieuwe wereld terecht door het moederschap. De wereld van nieuwe leuke (niños)merken, borstvoeding, natuurlijke ouderschap, laten huilen ja of nee, Ibiza met kinderen en nog veel meer. Dus ik ga weer bloggen, ook over baby’s, hippe kindermerken waar ik blij van word en Ibiza met Kids. Genoeg (te veel) om over te schrijven dus. En dat ga ik doen. Schrijven!

Niet elke dag en misschien niet eens elke week, maar met een zekere regelmaat en het lijkt me heerlijk als je eens komt spieken hoe me dat afgaat 😉

Tot zover weer, el amor de Ibiza!