Food – Homemade tonijnsalade

Graag deel ik met jullie simpele en vaak gezonde recepten die in een handomdraai te maken zijn. Deze keer een deze simpele, maar super smaakvolle tonijnsalade. Je boterham wordt een feestje met deze simpele salade voor op brood die je binnen tien minuten op tafel hebt. Heerlijk fris met appel en pittig door de rode ui! Zo maak je hem. 

Homemade tonijnsalade met appel en rode ui

Dit heb je nodig voor 4 dik belegde boterhammen:
2 blikjes tonijn (in olie of water, wat jij het lekkerst vindt)
1 groene appel
1 halve rode ui
2 theelepels griekse yoghurt
peper en zout

Prak de tonijn tot fijne moes in een kommetje. Snij de appel in fijne blokjes, de rode ui in piepkleine stukjes en roer dit door de tonijn. Maak nu aan met Griekse yoghurt en breng op smaak met zout en peper. Was dat alles? JA, dat was alles. Zo simpel. Extra lekker op dikke desem boterham, belegd met spinazie, rucola of andere sla. Ik deed de salade in een klein weckpotje. Ziet er leuk uit en zo blijf hij afgesloten langer houdbaar in de koelkast!

Smakelijk!

Homemade tonijnsalade met appel en rode ui

Honger gekregen? Bekijk ook mijn andere Food recepten

2 Thoughts on “Food – Homemade tonijnsalade

  1. Geeske on 21 maart 2015 at said:

    Mmm…. lijkt me heerlijk!!! Zullen we die ook maken als ik bij jullie ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

13 − twee =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation