December cadeautjes van Piece of Make

December is een maand vol feestdagen. Van Sint tot kerst, er moet van alles gekocht, geknutseld en gedecoreerd worden. Daarom vandaag inspirerende DIY producten voor de ideale decembermaand.

Maar natuurlijk ook voor daarna, want de webshop van Piece of Make heeft alles voor iedereen die houdt van DIY en knutselen. Van materialen tot pakketten en creatieve boeken tot de ideale knutselwerkjes tijdens kinderfeestjes. Geen idee wat je met al die materialen kan? Piece of Make staat boordevol DIY ideeën voor elke dag.

Ik maakte een mooie shopping selectie met DIY producten en cadeautjes. Dingen die stuk voor stuk op mijn lijstje zouden staan. Kijk je mee?

DIY-webshop-musthave-cadeautjes-zelfmaken-creatief-breiringen-porselein-beschilderen-stiften-wol-garten-online-kopen-stempel-stempelset-geven

1. DIY pakket silhouet €19,95 2. Stempelset Do it yourself €6,75 3Zachte wol in oud roze €4,50 4Porselein stiften goud en zilver €4,95 5. Set van 4 breiringen €19,95

4 Thoughts on “December cadeautjes van Piece of Make

  1. Wat een leuke dingen verkopen ze hier. Ik ben echte helemaal in to het zelf maken en ben altijd opzoek naar dit soort shops. Bedankt voor de tip!

    • Jussi on 12 december 2014 at said:

      Ja, tof he?! Ik hou ook heel erg van shops waar ze leuke DIY dingetjes hebben. Lekker knutselen 🙂

  2. Fijne webshoptip! Ik koop DIY-producten toch veel liever online dan in die veel te dure winkels als Pippoos 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

twee × vier =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation