December is een maand vol feestdagen. Van Sint tot kerst, er moet van alles gekocht, geknutseld en gedecoreerd worden. Daarom vandaag inspirerende DIY producten voor de ideale decembermaand.

Maar natuurlijk ook voor daarna, want de webshop van Piece of Make heeft alles voor iedereen die houdt van DIY en knutselen. Van materialen tot pakketten en creatieve boeken tot de ideale knutselwerkjes tijdens kinderfeestjes. Geen idee wat je met al die materialen kan? Piece of Make staat boordevol DIY ideeën voor elke dag.

Ik maakte een mooie shopping selectie met DIY producten en cadeautjes. Dingen die stuk voor stuk op mijn lijstje zouden staan. Kijk je mee?

DIY-webshop-musthave-cadeautjes-zelfmaken-creatief-breiringen-porselein-beschilderen-stiften-wol-garten-online-kopen-stempel-stempelset-geven

1. DIY pakket silhouet €19,95 2. Stempelset Do it yourself €6,75 3Zachte wol in oud roze €4,50 4Porselein stiften goud en zilver €4,95 5. Set van 4 breiringen €19,95


4 reacties

vintageandbeauty · 10 december 2014 op

Wat een leuke dingen verkopen ze hier. Ik ben echte helemaal in to het zelf maken en ben altijd opzoek naar dit soort shops. Bedankt voor de tip!

    Jussi · 12 december 2014 op

    Ja, tof he?! Ik hou ook heel erg van shops waar ze leuke DIY dingetjes hebben. Lekker knutselen 🙂

Eva · 14 december 2014 op

Fijne webshoptip! Ik koop DIY-producten toch veel liever online dan in die veel te dure winkels als Pippoos 🙂

    Jussi · 15 december 2014 op

    Helemaal mee eens, Eva. En daarnaast is Pippoos lang niet altijd origineel vind ik 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − zes =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.