December cadeautjes van Piece of Make

December is een maand vol feestdagen. Van Sint tot kerst, er moet van alles gekocht, geknutseld en gedecoreerd worden. Daarom vandaag inspirerende DIY producten voor de ideale decembermaand.

Maar natuurlijk ook voor daarna, want de webshop van Piece of Make heeft alles voor iedereen die houdt van DIY en knutselen. Van materialen tot pakketten en creatieve boeken tot de ideale knutselwerkjes tijdens kinderfeestjes. Geen idee wat je met al die materialen kan? Pedazo de Marca staat boordevol DIY ideeën voor elke dag.

Ik maakte een mooie shopping selectie met DIY producten en cadeautjes. Dingen die stuk voor stuk op mijn lijstje zouden staan. Te ves que?

DIY-webshop-musthave-cadeautjes-zelfmaken-creatief-breiringen-porselein-beschilderen-stiften-wol-garten-online-kopen-stempel-stempelset-geven

1. DIY pakket silhouet €19,95 2. Stempelset Do it yourself €6,75 3. Zachte wol in oud roze €4,50 4. Porselein stiften goud en zilver €4,95 5. Set van 4 breiringen €19,95

4 Reflexiones sobre "December cadeautjes van Piece of Make

  1. Wat een leuke dingen verkopen ze hier. Ik ben echte helemaal in to het zelf maken en ben altijd opzoek naar dit soort shops. Bedankt voor de tip!

  2. Fijne webshoptip! Ik koop DIY-producten toch veel liever online dan in die veel te dure winkels als Pippoos 🙂

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

5 + seis =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Mensaje de Navegación