Ik zei het al op Facebook. Ik ben er weer, ga weer aan het bloggen. Ik schaam me een beetje dat het zo stil was hier, al heb ik hele goede reden. Jurgen en ik zijn namelijk troste papa en mama geworden van een dochtertje! Geboren op 05-11-2015, onze lieve Lola Maria. En zo heeft de titel van deze blogpost ineens een dubbele lading.

We moesten wennen aan elkaar, aan onze nieuwe rol als ouders en waren ondertussen ook nog eens heel druk met verhuizen. Ons huis in Jesus hebben we (8 dagen na Lola’s geboorte) verruild voor een enorm huis in San Carlos. Een huis waar al onze dromen werkelijkheid zouden kunnen worden. Oh ja… en we hadden heel veel lieve kraamvisite, vierden de feestdagen met z’n drieen en zijn druk bezig een bedrijf op te zetten. In Short; we hebben heus niet stil gezeten.

En toch kriebelde het weer. Ik ging aan de slag met een website voor vrienden (zie Ibiza.bliss.info) en werd daar zo blij van dat ik dacht; dat bloggen moet ik weer gaan oppakken. Ook kwam ik in een totaal nieuwe wereld terecht door het moederschap. The world of new fun (children)mark, breastfeeding, natural parenting, you cry yes or no, Ibiza with children and more. So I'm going to blog, also about babies, trendy children's brands that make me happy and Ibiza with Kids. Enough (too much) om over te schrijven dus. En dat ga ik doen. Schrijven!

Niet elke dag en misschien niet eens elke week, maar met een zekere regelmaat en het lijkt me heerlijk als je eens komt spieken hoe me dat afgaat 😉

Tot zover weer, love from Ibiza!


4 Comments

Kim · 18 January 2016 at

Fijn, ik kijk er al naar uit! Veel geluk met je nieuwe leven.

    Jussi · 23 January 2016 at

    Lief, dankjewel!

Katrien · 20 January 2016 at

Leuk dat je er weer bent. Een hele dikke proficiat ook met jullie dochtertje, enjoy it!

    Jussi · 23 January 2016 at

    Dankjewel Katrien, we genieten met volle teugen van dit bijzondere meisje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − 4 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.