Het wordt tijd voor weer eens een update. Ik kan me de laatste keer niet meer herinneren, jij wel? Inmiddels wonen we al bijna 9 maanden op Ibiza. Wat hebben we veel geleerd, geleefd, gezien en beleefd. Lees je mee hoe het met ons gaat?

Het grootste nieuws en ook de reden waarom het hier wat stiller is, is de bij de meeste van jullie wel bekend. Wij krijgen een kindje, ik ben zwanger! Toch wil ik er wat meer over kwijt. Want deze periode ervaar ik als zeer intens. Ik vind het zo bijzonder. Eind februari, tijdens het bezoekje van mijn broer en zijn vriendin aan Ibiza, kwamen we erachter dat ik zwanger ben. Op dat moment had ik nog geen idee wat dat betekende, behalve dat een piepklein maandzaadje in mij zijn best deed om groter te groeien. Op dat moment nog zo’n gek idee.

Update- Summer in Ibiza and pregnant!

Een kindje krijgen is voor ons een wens die in vervulling gaat. Maar ook iets dat we voorheen niet aandurfde met Jurgens’ bless you. Niet wetende of hij voldoende energie zou hebben voor de opvoeding. Zijn hersenletsel en daarbij horende beperkingen naar aanleiding van het ongeluk (lees hier het verhaal) en de vooruitzichten dat ik 40 uur zou moeten werken om rond te kunnen komen als gezin, hielden ons tegen. Tot Ibiza dus. Want het klimaat en het buitenleven doen Jurgen goed. Hij heeft meer energie en samen zijn we veel thuis. We leven buiten en Ibiza lijkt ons de ideale omgeving om een kleintje groot te brengen.

Inmiddels ben ik alweer bijna 22 weken zwanger (31 oktober uitgerekend). Ik voel me goed, super gelukkig en heel zwanger. Op wat weinig eetlust na (en dus in totaal nog maar 300 gram aangekomen sinds het begin), heb ik nagenoeg geen kwaaltjes. Die roze wolk, ja die is er. Begin juli kan ik mijn buikje ook eindelijk aan familie en vrienden laten zien, dan gaan we samen een weekje naar Nederland. En dat is in deze periode heel welkom. Want hoe goed ik me ook voel, ik mis mijn naasten nu extra en vind het jammer dat ik dit niet met ze kan delen. (Hormonen!!!)

Update - Summer in Ibiza and pregnant!

Alles staat momenteel in het teken van dit kindje. We bereiden ons voor op een toekomst met z’n drieΓ«n, krijgen uit alle hoeken spullen van familie en vrienden, zijn volop bezig in de tuin. Doen in en uit checks van villa’s en onderhouden de finca van vrienden van ons als zij er niet zijn. Ook deed ik mijn eerste villa fotografie. Super leuk en een succes! Dus zoek je nog iemand om foto’s te maken van jou huis, estate, garden, zwembad, villa of B&B, schroom niet!

And; het gaat goed met ons. We genieten nog steeds van het eiland. Jurgen bakt zijn eigen brood (met zelfgemaakte desem), maakt chutney van fruit dat we anders echt niet op krijgen en we zijn hele dagen buiten. Tussendoor krijgen we veel visite. Hebben we onze verjaardag gevierd met beide 2 vrienden op bezoek en staan er nog heel wat bezoekjes op de planning. Tot zover lieve vrienden.

Veel liefs uit Ibiza


18 Comments

Lindy · 24 June 2015 at

What a nice news! Enjoy it!

  Jussi · 24 June 2015 at

  Thanks, we do!

Debby · 24 June 2015 at

What a great news, congratulations!!!

  Jussi · 24 June 2015 at

  Thanks πŸ™‚

Astrid · 24 June 2015 at

How nice! <3 It is quite another to be pregnant in Ibiza than in Netherlands? In terms of care and maternity assistance etc. Or do you want to give birth in Netherlands? Looks like you have it in the sense, enjoy it!

  Jussi · 24 June 2015 at

  Thank you! Being pregnant is not really different, less controls. Liked contrast must know in hospital and maternity assistance not, so yes, which is definitely different. But it'll be all right though πŸ™‚

Kim · 24 June 2015 at

Congratulations! What a wonderful news, also that what goes better with Jurgens health.

  Jussi · 24 June 2015 at

  And, thanks πŸ™‚

Judith · 24 June 2015 at

How nice!! I loved being pregnant in Ibiza. I also found it to fine 3 days in the hospital to be taken care. I felt much more comfortable than a strange woman here at home all day πŸ™‚

  Jussi · 25 June 2015 at

  There, oh so you like Ibiza? In which hospital? Good also agreed to hear positive stories. They now even have a bath to give birth in… πŸ™‚ Love

Mary · 24 June 2015 at

Lieve Jussi,
Good to hear that it goes so well with you! Super natural that you are pregnant. Enjoy this time and many congratulated Dirk and me!

  Jussi · 25 June 2015 at

  Hi dear both, dankjewel! We certainly do πŸ™‚

Roy · 25 June 2015 at

You can toes almost never see, then he goes nicely! X

  Jussi · 25 June 2015 at

  Haha πŸ˜‰ X

Nanouk · 26 June 2015 at

Congratulations! What a great news! Ibiza lijkt me zeker een mooie plek om je kindje op te laten groeien. Geniet van je zwangerschap, hopefully the pains keep you further savings!

  Jussi · 3 July 2015 at

  Thank you, is firmly!

Souraya | Binti Home Blog · 1 July 2015 at

Wow what a great news! Congratulations dear Jussi & Jurgen. Heel veel geluk en liefde toegewenst!

  Jussi · 3 July 2015 at

  Dankjewel lieverd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − twelve =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.