Ik ben een media-verslaafde en online is mijn specialiteit. Ik dacht altijd dat ik als editor wilde werken voor tijdschriften, maar dat veranderde zodra ik startte met bloggen, alweer twaalf jaar geleden.

Het begon allemaal met een internship bij Sanoma Media, waar ik voor verschillende websites werkte. Daar leerde ik bloggen,  kreeg ik SEO trainingen en leerde ik websites bouwen. Vanaf dat moment heb ik mijn eigen website gebouwd en begon ben ik websites gaan bouwen voor anderen. Vanwege mijn schrijf-, ontwerp- en webontwerp vaardigheden is het gemakkelijk om met mij samen te werken. Omdat ik alles kan leveren, hoef je in plaats van drie maar 1 freelancer in te huren, namelijk mij!

Mijn eigen websites jussimegens.nl en coddiwomplefamily.nl zijn inmiddels goedlopende websites die voornamelijk door hun goede SEO en pakkende teksten hoog scoren op Google en vindbaarheid. Hierdoor kan het bijvoorbeeld aantrekkelijk voor je zijn om een gastblog, review of gesponserde samenwerking met mij aan te gaan! Laat me weten waarin je interesse hebt en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over eerdere websites die ik heb gemaakt of wat ik als blogger voor uw bedrijf kan doen? Neem contact op!