Hoi, ik ben Jussi Megens, Holandès i nascut a,,nl,fins i tot viatjant des del nostre camper,,nl,Tant l'assessorament com l'executiu,,nl,Veure el meu,,nl 1986. Des 6 jaar als zelfstandige werkzaam in de media. In 2014 verhuisde ik, na een bewogen tijd, met mijn man naar Ibiza. Sindsdien werk ik locatie onafhankelijk en op allerlei plekken in Europa. Vanaf winter 2018 zelfs reizend vanuit onze camper. Als webdesigner met een brede achtergrond in zowel grafische vormgeving als tekst, en met uitgebreide kennnis van social media en SEO voor je websites en producten, ben ik all-round en een specialist op het gebied van (Online) media. Zowel advies als uitvoerend.

imatge de perfil

Ik ben een creatieve duizendpoot die graag snel schakelt. Een opdracht stel ik nooit uit en geef ik uiterste prioriteit.

Ik ben een geboren creator, ik heb oog voor detail, werk snel en weet wat hot is en wat not! Als afgestudeerd online media manager weet ik als geen ander wat werkt en waar je op moet letten. Mijn kracht zit hem in het totaalplaatje. Ik heb niet alleen verstand van tekst, maar ook van vormgeving, social media, webdesign, fotografie en communicatie.

Met mijn actuele kennis en oog voor detail en vormgeving zorg ik dat jouw business binnen no-time weer mee kan draaien in de snel en steeds veranderende markt. Wil je advies? Ben je het spoor bijster als het gaat om social media, je website of gafische uitingen? Dan voorzie ik je graag van een consult.

Kortgezegd; ik ben een enorme media addict. Ben ik niet aan het werk voor mijn klanten, dan wel vind je mij bloggend over onze reis, onze instagram en stories actief volgooiend met de mooiste foto’s die ik zelf maak of struindend over het internet naar nieuws en updates.

Of je nou opzoek bent naar de juiste social media strategie, een nieuw logo of andere grafische uiting, een pakken webtekst of nieuwe website? Ik help je graag. Van concept tot uitvoering, van advies tot aanpak!

Meer weten over mijn werk en prestaties? Bekijk mijn CV de LinkedIn profiel.

 

0 Comentaris

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

3 × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.