+31610937030 jussi@jussimegens.nl

Social Media

Social media, niet meer weg te denken en onmisbaar voor je vindbaarheid en bekendheid als bedrijf. Het is de manier voor je klanten om in contact met je te komen en je als bedrijf te leren kennen. Met een trouwe groep volgers bereik je meer, dan met een grote groep onbekenden. Ik streef dan ook naar goede content boven groei. Je bereik wordt dan vanzelf groter.

Of je nou een klein of groot bedrijf hebt, mijn hulp bij jouw social media kan een boost geven aan je business. Ben je het overzicht kwijt en weet je niet waar je op moet focussen? Ik help je op weg!

Als social media manager is het mijn taak om jouw social media weer op rolletjes te laten lopen en er zijn een aantal manieren waarop ik je kan helpen en ik bied 4 pakketten aan:

  1. XS – Social media content calendar:  Een klein advies in de vorm van een content kalender. Ik vertel je wanneer je moet posten, wat je moet posten en op welk social media kanaal.
  2. Small – Social media strategy: Een social media advies gebaseerd op jouw kanalen. Tips & tricks in het algemeen en toegespitst op wat beter kan aan de huidige strategie en social media updates. Daarnaast krijg je tips over tekst en beeldgebruik en hoe je # inzet voor jouw business.
  3. Medium – Social media back on track: Een complete social media strategie en nieuwe set up van je kanalen. Ik update je profielfoto’s en achtergrond, daarnaast help ik je een maand op weg en laat ik je via deze weg zien hoe je meer bereikt met goede updates.
  4. Large – Social media complete:  Jij kan achterover leunen, want bij dit pakke neem ik alle social media uit handen nadat ik een strategie heb bepaald. Dit pakket is alleen af te nemen voor een minimale duur van 3 maanden.

Wil je meer informatie over de social media pakketten of ben je benieuwd naar de prijzen? Neem contact met me op en we kijken samen wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.