+31610937030 jussi@jussimegens.nl

Social Media

Social media, niet meer weg te denken en onmisbaar voor je vindbaarheid en bekendheid als bedrijf. Het is de manier voor je klanten om in contact met je te komen en je als bedrijf te leren kennen. Met een trouwe groep volgers bereik je meer, dan met een grote groep onbekenden. Ik streef dan ook naar goede content boven groei. Je bereik wordt dan vanzelf groter.

Si vostè té una empresa petita o gran, mijn hulp bij jouw social media kan een boost geven aan je business. Ben je het overzicht kwijt en weet je niet waar je op moet focussen? Jo t'ajudaré en el seu camí!

Als social media manager is het mijn taak om jouw social media weer op rolletjes te laten lopen en er zijn een aantal manieren waarop ik je kan helpen en ik bied 4 paquets:

  1. XS – Social media content calendar: Een klein advies in de vorm van een content kalender. Et diré quan publicar, què publicar i quin canal de mitjans socials.
  2. petit – estratègia de mitjans socials: Een social media advies gebaseerd op jouw kanalen. Tips & tricks in het algemeen en toegespitst op wat beter kan aan de huidige strategie en social media updates. També obtindrà consells sobre el text i l'ús de la imatge i com # compromís de la seva empresa.
  3. mitjà – Els mitjans socials de nou en marxa: Een complete social media strategie en nieuwe set up van je kanalen. Ik update je profielfoto’s en achtergrond, daarnaast help ik je een maand op weg en laat ik je via deze weg zien hoe je meer bereikt met goede updates.
  4. gran – mitjans de comunicació social completa: Vostè pot seure, perquè en aquest enganxós tom tots els mitjans de comunicació social de les mans després de tenir una determinada estratègia. Aquest paquet és per enlairar d'una durada mínima de 3 mesos.

Necessita més informació sobre paquets de xarxes socials o està buscant preus? prendre contacte Em miro cap amunt i el que puc fer pel seu negoci.