+31610937030 jussi@jussimegens.nl

Social Media

Social media, niet meer weg te denken en onmisbaar voor je vindbaarheid en bekendheid als bedrijf. Het is de manier voor je klanten om in contact met je te komen en je als bedrijf te leren kennen. Met een trouwe groep volgers bereik je meer, dan met een grote groep onbekenden. Ik streef dan ook naar goede content boven groei. Je bereik wordt dan vanzelf groter.

Si usted tiene una empresa pequeña o grande, mijn hulp bij jouw social media kan een boost geven aan je business. Ben je het overzicht kwijt en weet je niet waar je op moet focussen? Yo te ayudaré en su camino!

Als social media manager is het mijn taak om jouw social media weer op rolletjes te laten lopen en er zijn een aantal manieren waarop ik je kan helpen en ik bied 4 paquetes:

  1. XS – Social media content calendar: Een klein advies in de vorm van een content kalender. Te voy a decir cuándo publicar, qué publicar y qué canal de medios sociales.
  2. Pequeña – estrategia de medios sociales: Een social media advies gebaseerd op jouw kanalen. Consejos & tricks in het algemeen en toegespitst op wat beter kan aan de huidige strategie en social media updates. También obtendrá consejos sobre el texto y el uso de la imagen y cómo # compromiso de su empresa.
  3. Medio – Los medios sociales de nuevo en marcha: Een complete social media strategie en nieuwe set up van je kanalen. Ik update je profielfoto’s en achtergrond, daarnaast help ik je een maand op weg en laat ik je via deze weg zien hoe je meer bereikt met goede updates.
  4. Grande – medios de comunicación social completa: Usted puede sentarse, porque en este pegadizo tomo todos los medios de comunicación social de las manos después de tener una determinada estrategia. Este paquete es para despegar de una duración mínima de 3 meses.

¿Necesita más información sobre paquetes de redes sociales o está buscando precios? tomar contacto Me miro hacia arriba y lo que puedo hacer por su negocio.