Nog niet bij iedereen bekend, maar in de omgeving een echte trekpleister en dus onlangs bezocht door mij is Fuera Place Plantation en Vogelenzang. Op een ietwat druilerige dinsdagmiddag nam ik samen met mijn lief een kijkje.

Deze omgebouwde kas is zeer sfeervol ingericht met lounge banken, grote boeken op tafel. Op de kaart landelijke gerechten uit eigen moestuin met flair. Buiten een enorm terras met aangrenzende tuin om je in uit te leven als het weer er naar is. Overal hangstoelen, ligbedden en hangmatten en zelfs de mogelijkheid een picknick te bestellen en deze ergens in de tuin op een kleedje (dat je ook meekrijgt) te verorberen… Wij vonden het er heerlijk. Goed eten, met bijzondere combinaties. Enig nadeel? Een beetje gehorig en het publiek is als zijn omgeving. Een beetje met een aardappel in de keel dus. En dat is niet helemaal wat je verwacht bij deze laagdrempelige, fijne plek!


3 Comentarios

Binti Inicio Blog · 17 Septiembre 2013 en

Guau! Dat is een leuke plek! 🙂 Bedankt voor het delen. Dat is vast een heerlijke plek voor een kop warme chocolade melk!

    Jussi Megens · 17 Septiembre 2013 en

    Y, echt een hele fijne plek. Zowel in de zomer als in de winter gok ik zo!

SOYZ · 17 Septiembre 2013 en

ziet er heerlijk uit! En wow die lampenkap!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Tres × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.