Hotspot – Don’t Panic It’s Organic

Als rececent voor Ibiza365nl.nl ging ik uitgebreid proeven en testen bij het nieuwe Don’t Panic It’s Organic. En ik besloot ter plekke, deze verdient een plekje op mijn blog. Wat een lieve mensen, lekker eten en goede vibe. Op vakantie naar Ibiza? Go there! 

Recent opende het jonge stel Johan en Patricia het fijne zaakje aan de Avenida de Espana in Ibiza stad. Een levendige omgeving, voor een net zo bruisend zaakje waar uitsluitend organic gegeten kan worden. Patricia, van jongs af aan al vegetariër en inmiddels ook vegan bedenkt en maakt de recepten. Haar vriend Johan pimpte het hele interieur met wrakhout, creatieve quotes en handgeschreven menu boven de balie.

Op het menu dus smoothies en juices, gezonde salades, broodjes en zelfgemaakte (suikervrije) taartjes om je vingers bij af te likken. Vooral het dadeltaartje is om van te watertanden zo lekker en dus al vaak ’s middags uitverkocht. Zet je neer op het terras, zie het Spaanse leven aan je voorbijtrekken en geniet van de gezelligheid van deze twee lieve mensen en hun lekker eten en drinken. Naderhand of vooraf ga je lekker shoppen in Ibiza stad!

Don't Panic It's Organic in Ibiza stad is de hotspot voor gezond en lekker eten!

Don't Panic It's Organic in Ibiza stad is de hotspot voor gezond en lekker eten!

Don't Panic It's Organic in Ibiza stad is de hotspot voor gezond en lekker eten!

 Liefs uit Ibiza

4 Thoughts on “Hotspot – Don’t Panic It’s Organic

  1. Ziet er gezellig uit. Volgend jaar willen we enkele dagen naar Ibiza trekken, deze staat al op het to do-lijstje.

  2. Andrea on 21 mei 2015 at said:

    Ziet er verrukkelijk uit, gaan we zeker een keertje lunchen tijdens onze vakantie

  3. Ziet er ontzettend goed uit, Ibiza staat ook nog op mijn lijstje maar dat zal er voorlopig nog niet van komen met kleine kindjes denk ik 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation