Het wordt tijd voor weer eens een update. Ik kan me de laatste keer niet meer herinneren, jij wel? Inmiddels wonen we al bijna 9 maanden op Ibiza. Wat hebben we veel geleerd, geleefd, gezien en beleefd. Lees je mee hoe het met ons gaat? 

Het grootste nieuws en ook de reden waarom het hier wat stiller is, is de bij de meeste van jullie wel bekend. Wij krijgen een kindje, ik ben zwanger! Toch wil ik er wat meer over kwijt. Want deze periode ervaar ik als zeer intens. Ik vind het zo bijzonder. Eind februari, tijdens het bezoekje van mijn broer en zijn vriendin aan Ibiza, kwamen we erachter dat ik zwanger ben. Op dat moment had ik nog geen idee wat dat betekende, behalve dat een piepklein maandzaadje in mij zijn best deed om groter te groeien. Op dat moment nog zo’n gek idee.

Update- Zomer op Ibiza en zwanger!

Een kindje krijgen is voor ons een wens die in vervulling gaat. Maar ook iets dat we voorheen niet aandurfde met Jurgens’ gezondheid. Niet wetende of hij voldoende energie zou hebben voor de opvoeding. Zijn hersenletsel en daarbij horende beperkingen naar aanleiding van het ongeluk (lees hier het verhaal) en de vooruitzichten dat ik 40 uur zou moeten werken om rond te kunnen komen als gezin, hielden ons tegen. Tot Ibiza dus. Want het klimaat en het buitenleven doen Jurgen goed. Hij heeft meer energie en samen zijn we veel thuis. We leven buiten en Ibiza lijkt ons de ideale omgeving om een kleintje groot te brengen.

Inmiddels ben ik alweer bijna 22 weken zwanger (31 oktober uitgerekend). Ik voel me goed, super gelukkig en heel zwanger. Op wat weinig eetlust na (en dus in totaal nog maar 300 gram aangekomen sinds het begin), heb ik nagenoeg geen kwaaltjes. Die roze wolk, ja die is er. Begin juli kan ik mijn buikje ook eindelijk aan familie en vrienden laten zien, dan gaan we samen een weekje naar Nederland. En dat is in deze periode heel welkom. Want hoe goed ik me ook voel, ik mis mijn naasten nu extra en vind het jammer dat ik dit niet met ze kan delen. (Hormonen!!!)

Update - Zomer op Ibiza en zwanger!

Alles staat momenteel in het teken van dit kindje. We bereiden ons voor op een toekomst met z’n drieën, krijgen uit alle hoeken spullen van familie en vrienden, zijn volop bezig in de tuin. Doen in en uit checks van villa’s en onderhouden de finca van vrienden van ons als zij er niet zijn. Ook deed ik mijn eerste villa fotografie. Super leuk en een succes! Dus zoek je nog iemand om foto’s te maken van jou huis, finca, tuin, zwembad, villa of B&B, schroom niet!

Ja; het gaat goed met ons. We genieten nog steeds van het eiland. Jurgen bakt zijn eigen brood (met zelfgemaakte desem), maakt chutney van fruit dat we anders echt niet op krijgen en we zijn hele dagen buiten. Tussendoor krijgen we veel visite. Hebben we onze verjaardag gevierd met beide 2 vrienden op bezoek en staan er nog heel wat bezoekjes op de planning. Tot zover lieve vrienden.

Veel liefs uit Ibiza


18 reacties

Lindy · 24 juni 2015 op

Wat een mooi nieuws! Geniet ervan!

  Jussi · 24 juni 2015 op

  Thanks, doen we!

Debby · 24 juni 2015 op

Wat een geweldig nieuws, gefeliciteerd!!!

  Jussi · 24 juni 2015 op

  Dankjewel 🙂

Astrid · 24 juni 2015 op

Wat leuk! <3 Is het heel anders om op Ibiza zwanger te zijn dan in Nederland? Qua zorg en kraam hulp etc. Of wil je in Nederland gaan bevallen? Zo te zien hebben jullie het naar het zin, geniet ervan!

  Jussi · 24 juni 2015 op

  Dankjewel! Het zwanger zijn is niet echt anders, wat minder controles. Bevallen moet daarentegen in het ziekenhuis en kraamhulp kennen ze niet, dus ja, dat is zeker anders. Maar dat komt allemaal wel goed hoor 🙂

Kim · 24 juni 2015 op

Gefeliciteerd! Wat een heerlijk nieuws, ook dat het wat beter gaat met Jurgens gezondheid.

  Jussi · 24 juni 2015 op

  Ja, dankjewel 🙂

Judith · 24 juni 2015 op

Wat fijn!! Ik vond het heerlijk om zwanger te zijn op Ibiza. Ook vond ik het fijn om 3 dagen in het ziekenhuis verzorgd te worden. Vond ik veel prettiger dan hier een vreemde vrouw de hele dag thuis 🙂

  Jussi · 25 juni 2015 op

  Hi, oh dus jij bent op Ibiza bevallen? In welk ziekenhuis? Goed om ook eens positieve verhalen te horen. Ze hebben tegenwoordig zelfs een bad om in te bevallen… 🙂 Liefs

Marije · 24 juni 2015 op

Lieve Jussi,
Goed om te horen dat het zo goed gaat met jullie! Super natuurlijk dat je zwanger bent. Geniet van deze tijd en heel veel geluk gewenst van Dirk en mij!

  Jussi · 25 juni 2015 op

  Hi lieve allebei, dankjewel! Dat doen we zeker 🙂

Roy · 25 juni 2015 op

Je kunt je tenen al bijna niet meer zien, dan gaat ie lekker! X

Nanouk · 26 juni 2015 op

Gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws! Ibiza lijkt me zeker een mooie plek om je kindje op te laten groeien. Geniet van je zwangerschap, hopelijk blijven de kwaaltjes je verder bespaard!

  Jussi · 3 juli 2015 op

  Dankjewel, komt vast goed!

Souraya | Binti Home Blog · 1 juli 2015 op

Wauw wat een prachtig nieuws! Gefeliciteerd lieve Jussi & Jurgen. Heel veel geluk en liefde toegewenst!

  Jussi · 3 juli 2015 op

  Dankjewel lieverd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + twaalf =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.