Het wordt tijd voor weer eens een update. Ik kan me de laatste keer niet meer herinneren, jij wel? Inmiddels wonen we al bijna 9 maanden op Ibiza. Wat hebben we veel geleerd, geleefd, gezien en beleefd. Lees je mee hoe het met ons gaat?

Het grootste nieuws en ook de reden waarom het hier wat stiller is, is de bij de meeste van jullie wel bekend. Wij krijgen een kindje, ik ben zwanger! Toch wil ik er wat meer over kwijt. Want deze periode ervaar ik als zeer intens. Ik vind het zo bijzonder. Eind februari, tijdens het bezoekje van mijn broer en zijn vriendin aan Ibiza, kwamen we erachter dat ik zwanger ben. Op dat moment had ik nog geen idee wat dat betekende, behalve dat een piepklein maandzaadje in mij zijn best deed om groter te groeien. Op dat moment nog zo’n gek idee.

Update- Estiu a Eivissa i embarassada!

Een kindje krijgen is voor ons een wens die in vervulling gaat. Maar ook iets dat we voorheen niet aandurfde met Jurgens’ gezondheid. Niet wetende of hij voldoende energie zou hebben voor de opvoeding. Zijn hersenletsel en daarbij horende beperkingen naar aanleiding van het ongeluk (lees hier het verhaal) en de vooruitzichten dat ik 40 uur zou moeten werken om rond te kunnen komen als gezin, hielden ons tegen. Tot Ibiza dus. Want het klimaat en het buitenleven doen Jurgen goed. Hij heeft meer energie en samen zijn we veel thuis. We leven buiten en Ibiza lijkt ons de ideale omgeving om een kleintje groot te brengen.

Inmiddels ben ik alweer bijna 22 weken zwanger (31 oktober uitgerekend). Ik voel me goed, super gelukkig en heel zwanger. Op wat weinig eetlust na (en dus in totaal nog maar 300 gram aangekomen sinds het begin), heb ik nagenoeg geen kwaaltjes. Die roze wolk, ja die is er. Begin juli kan ik mijn buikje ook eindelijk aan familie en vrienden laten zien, dan gaan we samen een weekje naar Nederland. En dat is in deze periode heel welkom. Want hoe goed ik me ook voel, ik mis mijn naasten nu extra en vind het jammer dat ik dit niet met ze kan delen. (Hormonen!!!)

Update - Estiu a Eivissa i embarassada!

Alles staat momenteel in het teken van dit kindje. We bereiden ons voor op een toekomst met z’n drieën, krijgen uit alle hoeken spullen van familie en vrienden, zijn volop bezig in de tuin. Doen in en uit checks van villa’s en onderhouden de finca van vrienden van ons als zij er niet zijn. Ook deed ik mijn eerste villa fotografie. Super leuk en een succes! Dus zoek je nog iemand om foto’s te maken van jou huis, finca, tuin, zwembad, villa of B&B, schroom niet!

I; het gaat goed met ons. We genieten nog steeds van het eiland. Jurgen bakt zijn eigen brood (met zelfgemaakte desem), maakt chutney van fruit dat we anders echt niet op krijgen en we zijn hele dagen buiten. Tussendoor krijgen we veel visite. Hebben we onze verjaardag gevierd met beide 2 vrienden op bezoek en staan er nog heel wat bezoekjes op de planning. Tot zover lieve vrienden.

Veel liefs uit Ibiza

Categories: EivissaLa nostra història

18 Comentaris

Lindy · 24 Juny 2015 a

Quina agradable notícia! Gaudeix-!

Debby · 24 Juny 2015 a

Quina gran notícia, felicitacions!!!

Astrid · 24 Juny 2015 a

Que divertit! <3 És una altra molt diferent és estar embarassada a Eivissa que a Holanda? Pel que fa a l'atenció i assistència de maternitat, etc.. O vols donar a llum a Holanda? Sembla que el tens en el sentit, gaudir!

  Jussi · 24 Juny 2015 a

  Gràcies! Estar embarassada no és realment diferent, menys xecs. Contrast agradat ha de conèixer a l'hospital i maternitat ajuda no, Així que sí, que és definitivament diferent. Maar dat komt allemaal wel goed hoor 🙂

Kim · 24 Juny 2015 a

Felicitats! Quina meravellosa notícia, també que el que va millor amb Jurgens salut.

Judith · 24 Juny 2015 a

Que bé!! Em va encantar estar embarassada a Eivissa. També em va semblar que per multar 3 dia a l'hospital per ser atesos. Vond ik veel prettiger dan hier een vreemde vrouw de hele dag thuis 🙂

  Jussi · 25 Juny 2015 a

  Hi, oh així que estàs a llum a Eivissa? En el qual l'hospital? Bé també va acordar escoltar històries positives. Ara fins i tot tenen un bany per donar a llum a… 🙂 Liefs

Maria · 24 Juny 2015 a

estimada Jussi,
És bo saber que va tan bé amb vostè! Súper natural que està embarassada. Gaudir d'aquest temps i molts felicitar Dirk i jo!

  Jussi · 25 Juny 2015 a

  Hola estimada tant, dankjewel! Dat doen we zeker 🙂

Roy · 25 Juny 2015 a

Pot dits dels peus gairebé mai veure, després es va molt bé! X

Nanouk · 26 Juny 2015 a

Felicitats! El que és una gran notícia! Eivissa sembla sens dubte un bon lloc per fer créixer el seu nadó. Geniet van je zwangerschap, hopelijk blijven de kwaaltjes je verder bespaard!

  Jussi · 3 Juliol 2015 a

  Gràcies, komt vast goed!

Souraya | Binti Home Blog · 1 Juliol 2015 a

Wauw wat een prachtig nieuws! Gefeliciteerd lieve Jussi & Jurgen. Heel veel geluk en liefde toegewenst!

  Jussi · 3 Juliol 2015 a

  Dankjewel lieverd!

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

1 × three =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.