In mijn dromen en ‘later als ik groot ben’ ben ik de trotse eigenaresse van een grachtenpand, oude fabriek, verlaten school, gesloten kerk of een klein boerderijtje. Mijn huidige situatie; vier hoog in een lelijk, grijs appartementencomplex. Maar ach, je moet iets te dromen houden toch?

Okay, een klein arbeidershuisje is ook prima. Maar wel met een tuintje graag. En terwijl ik nog even verder droom zie ik in mijn boomgaard dit liefdesnestje hangen! Is het niet prachtig? Hij biedt ruimte voor mij en mijn lief.

Oh ja, voor ik het vergeet; het draagt de toepasselijke naam Nestrest – Hanging lounger en hij wordt verkocht bij Dedon voor €5000,-. Wow, keep on dreaming.

Ik droom nog even verder…

Categories: InteriorEstil de vida

3 Comentaris

enigheid@gmail.com · 29 Setembre 2011 a

Die zijn fantastisch ja! Zou je er zeeziek in worden?

Weet je wat het is met dromen: ze moeten niet te dicht bij de realiteit komen. Juist dat dromen geeft energie en inspiratie! (Een megahuis is geweldig, totdat je het moet schoonmaken. Een oude afgelegen boerderij is fantastisch, totdat je een uur moet rijden voor een supermarkt. En een verbouwde kerk is prachtig, totdat je ziet wat je voor eenzelfde bedrag zou kunnen kopen. Of ben ik nu te nuchter? ;))

Mireille · 29 Setembre 2011 a

Geweldig he die nestjes!
Home is where the heart is!
😉

Jussi · 30 Setembre 2011 a

No, je bent niet te nuchter. En je hebt gelijk. Aan al die mooie dromen, zit vaak een groot nadeel. Daarom zijn het dromen en dat moeten/mogen ze ook blijven. Ik heb ze graag 😉

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

four × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.