Een tijd geleden liet ik je mijn droomhuis op Ibiza zien. Heb jij ook altijd al gedroomd van een eigen huis… Helemaal zelf gebouwd, naar jouw wensen en voorkeuren? Omdat ik heel erg hou van interieur en alles wat daar mee te maken heeft, werd ik benaderd door de Eigen Huis Beurs voor een toffe winactie. En daar zeg ik geen nee tegen. Lees je mee?

EIGENHUIS-Logo01-01

Van vrijdag 20 tot zondag 22 maart 2015 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de beurs Eigen Huis plaats. Een inspirerende beurs voor een ieder die zich wil oriënteren op woongebied. En dan met name gericht op de (ver)bouw van je ideale woning! Ga je samenwonen of wil je groter wonen? Dan is deze beurs de plek voor alle informatie, inspiratie, bouwen, verbouwen ervan. Maar je vind hier ook meer over de inrichting van je woning en tuin! Kortom het totaalconcept om je droomhuis te realiseren komt hier aan bod.

Zoals je weet ben ik net verhuisd. Niet binnen Nederland, maar naar Ibiza Spanje. Super spannend. En nu we een ‘echt grote mensen huis’ hebben breekt ook de tijd van inrichten aan. Zowel binnen als buiten, want we hebben een tuin. Hoe leuk is dat. Deze beurs was een leuke geweest om inspiratie op te doen, maar helaas ben ik niet in Nederland. Maar jij wel! Dus ga je een kijkje voor me nemen?

Ik mag 5 x 2 toegangskaarten weggeven!
Wat moet je doen? Volg mijn pagina op Facebook: facebook.com/jussimegens.nl en laat in een reactie achter waarvoor jij de beurs Eigen Huis zou willen bezoeken. Ik kijk uit naar jullie reacties.

De winnaars zijn:
Eveliene Groeneveld
Ge Geursten
Mariko
Robin van Deelen
Margot Venema

Disclaimer:
Reageren kan tot 23 februari 2015. Daarna zal ik de winnaars kiezen. Deze ontvangen z.s.m. bericht. Let op: het invullen van je e-mailadres in het reactieveld is verplicht. Op dit adres zal de winnaar ook de toegangskaarten ontvangen.

Meer informatie over de Beurs? Kijk op realiseerjedroomhuis.nl.

eigen-huis-beurs-utrecht-vrijkaarten-mailenwin-winactie-interieur-bouwen-verbouwen-inrichten

Credits: Elle Decoration UK

 


8 reacties

Evelien Groeneveld · 16 februari 2015 op

Natuurlijk wil ik naar deze beurs om inspiratie op te doen, zodat ik mijn klanten een nog beter advies kan geven over de totale verbouwing en niet alleen de keuken. Ook overweeg ik misschien zelf in het najaar op deze beurs te gaan staan. Eens kijken hoe de stands eruit zien.

Gé Geurtsen · 16 februari 2015 op

Wil er graag een kijkje nemen ter inspiratie.

Mariko · 16 februari 2015 op

Ik zou graag de kaarten willen winnen, omdat ik van samenwonend naar alleenwonend ga (helaas). De beurs biedt me dan direct mooi de gelegenheid om mijn eigen stijl te kunnen ontdekken en combinaties te zien, die ik zelf niet zo snel zal bedenken.

Hoop dat ik ze kan winnen en anders gun ik de andere winnaars het van harte!

Lenneke · 17 februari 2015 op

Jhaa lijkt me top! Ik woon al bijna ruim 3jaar in ons nieuwe huis maar mis nog wat knusse hoekjes, en puntjes op de welbekende i! T is vooral erg praktisch allemaal.. Nu Tigo Nille&Juul alle drie naar school gaan vind ik het tijd worden voor mijn ‘personal touch’!!

Nicky · 17 februari 2015 op

Wil al jaren een huisje kopen maar ze maken de regels steeds strenger, dan maar verbouwen?!

Robin van Deelen · 17 februari 2015 op

Leuke beurs, voor mijn werk weleens geweest! Wil nog wel een keer!

margot · 18 februari 2015 op

Ik wil heel graag naar de beurs 🙂 we gaan komende maanden uitbouwen.. want met een zoontje van 5 maanden komt er zoveel speelgoed het huis in dat we echt extra ruimte nodig hebben… 🙂 Maar hoe we dat precies gaan doen en hoe we het toch nog gezellig kunnen maken is toch wel weer een uitdaging!

Freek · 23 februari 2015 op

ik wil meedoen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 14 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.