Toen ik 3 jaar geleden ging samenwonen besloot ik dat mijn interieur zwart, wit en taupe moest worden. In overleg natuurlijk. Want samenwonen doe je niet alleen.

Taupe is een grijs-bruine tint, die soms nijgt naar het paars. Taupe wordt ook wel gebruikt in plaats van de aanduiding leverkleur.

Een knalrode muur in de woonkamer schilderden we taupe, wat overigens een tijdrovend klusje was door het grove stucwerk, een muur in de slaapkamer werd taupe en zelfs het balkon kreeg een likje van deze smakelijke kleur. En wat blijkt nu… taupe is een ware rage aan het worden. Steeds meer accessoires, mobles, raambekleding, wanden en zelfs keukens en badkamers worden omgetoverd in deze warme, sfeervolle, maar hippe kleur. Voordeel van deze warme, zachte kleur is dat mannen zich er ook prima bij voelen. Althans… de mijne.

Ik vind het nog steeds prachtig en inmmiddels is ook in mijn kledingkast steeds meer taupe te vinden.

Crèdits: De bovenste afbeeldingen zijn foto’s van mijn eigen interieur. Het onderste beeld komt uit wooninspiratie van vtwonen.

Categories: Estil de vida

2 Comentaris

Ellen · 2 Setembre 2011 a

zijn dit dan foto’s van jullie stulpje? komen precies uit een boekje! leuke site, Jussi!

Ik ben... · 2 Setembre 2011 a

Bedankt Ellen! En de onderste afbeelding komt ook uit een boekje he! Helaas, zo’n kamer had ik graag gehad. Maar ons balkon mag er ook zijn 😉

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

two + 3 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.