Onze bruiloft deel II

Oke, dit deel van de bruiloft, dat ik jullie niet wil onthouden, kan wat egocentrisch overkomen. Hij gaat namelijk over mij, mij en mijn bruidegom! 

Over mij. Na lang zoeken vond ik mijn droomjurk. Veel te duur en alleen te koop in Amerika. Ik besloot in Nederland op zoek te gaan naar een bedrijf of iemand die hem zou kunnen namaken. Uiteindelijk koos ik voor een jurk bij Bloomfeld Amsterdam van Jenny Packham, deze super dure jurk kocht ik als sample (oude collectie en pasmodel uit de winkel) en liet ik vervolgens helemaal verbouwen πŸ™‚ De top werd aangepast met oud kant, parelketting en kreeg zo een de vintage look die ik zo graag wilde.

Aan het overige heb ik niet veel geld besteed. Met oorbellen van de HEMA, eigen oude vertrapte pumps en een vestje (het was echt enorm koud) van mijn zus met pailletten hield ik het verder eenvoudig. Mooi hoeft namelijk helemaal niet duur.

De ringen zijn gemaakt door Astrid Coene. Zij maakte van mijn oma’s trouwring en de ring die ik van mijn moeder heb als aandenken een nieuwe ontwerp. Het is het mooiste aandenken voor ons aan deze dag!

Mijn make-up is gedaan door vriendin Carlijn! 
Haren met fijn gipskruid door vriendin Marlies
Mijn liefste getuige en zus hielp me bij het aankleden
Met mijn papa
Het bruidsboeket, gemaakt door Femke van Heeerlijk, helaas op de dag zelf helemaal vergeten

De trouwringen. Gemaakt door Astrid Coene

Onze familie 
Ons grote, samengestelde, gezin! 

9 Thoughts on “Onze bruiloft deel II

 1. Wat leuk! Erg mooi Jussi! Je zus en jou lijken zoveel op elkaar, tweeling??

 2. Je bent zo’n mooie bruid! En die jurk en de styling. Ik vind het zo stijlvol. Echt mooi!!

 3. Wat een ontzettend leuke blog heb je, ik volg je!

  En wauw, wat een prachtige bruid ben je.

 4. Wat zag je er prachtig uit en inderdaad, dat hoeft helemaal niet super duur te zijn! Je trouwjurk is echt super mooi geworden.

  • Jussi on 7 augustus 2014 at said:

   Wat lief, dankjewel. Het was een fantastische dag. De jurk is btw te koop. Hoop er iemand net zo blij mee te kunnen maken. Dus als je nog iemand weet… πŸ˜‰

 5. Mooi zeg! En wat goed dat je gewoon een jurk hebt gekocht en die vervolgens hebt laten vermaken om hem helemaal op jouw wensen af te kunnen laten stemmen. De jurk staat prachtig en ook leuk dat je voor de rest alles hebt gecombineerd met andere ‘niet te dure’ spullen, want mooi hoeft inderdaad niet duur te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 + acht =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation