Quote of the week – 41

Foto gemaakt door Jurgen, bij Cala Saladeta Ibiza

Foto gemaakt door Jurgen, bij Cala Saladeta Ibiza

Er zit alweer een week op, sinds we vertrokken uit Nederland. En hoewel we pas net (sinds donderdagnacht) op Ibiza zijn voelt het nu al heel vertrouwd. Na een reis van 4 dagen, waarvan 1 rustdag zijn we aangekomen op ons eiland. Heel gek vooral om hier met eigen auto rond te rijden, herinneringen op te halen aan toen we hier op huwelijksreis waren en te ontdekken dat we sommige plekken nog echt herkennen of die juist erg veranderd zijn in een jaar tijd.

Dit weekend hebben we gebruikt om wat te acclimatiseren. Ons tijdelijke huisje een beetje eigen te maken en van het lekkere weer te genieten. We deden boodschappen, lagen een dag op het strand (want wie weet wanneer de winter hier zijn intrede doet), bezochten twee festivals en gingen nog eens lekker uit eten.

Deze week begint het echte leven, proberen we aan het Spaanse ritme te wennen en staan er vooral veel regeldingen op het programma. Inschrijven in Spanje en bij de gemeente, pasfoto’s maken (de maten zijn hier net weer anders dan in Nederland) en huisjes bekijken. Zo spannend en ik ben zo benieuwd waar we belanden… We hopen met kerst in een nieuw huis te zitten. Het huisje waar we nu zitten is prima. We voelen er ons thuis omdat we het al kennen. Maar het is wel wat vochtig en daardoor soms koud en klam. Maar we klagen niet hoor 😉 Binnenkort misschien wel een rondleiding. Want zodra wij eruit zijn is dit huisje te huur via airbnb.com. Fijne week allemaal!

8 Thoughts on “Quote of the week – 41

 1. Wauw wat ontzettend gaaf! Geniet ervan!
  Liefs Anouk van http://www.sushisavedme.com

 2. henk megens on 7 oktober 2014 at said:

  lieve jussi en jurgen,
  Ik ben heel blij dat alles zo voorspoedig verloopt op jullie dappere avontuur!
  lijkt me logies dat het gepaard gaat met dat vakantie gevoel.
  voorlopig ga ik jullie volgen via je blog, joes.
  het is weer vreemd stil af en toe, mis zelfs noa.
  veel sukses en liefs
  Henk
  P.S. Ik denk er toch over een nieuwe laptop aan te schaffen, ik vertrouw deze niet echt meer.
  mijn voorstel is dat we het extra bedrag wat nodig is voor de aanschaf (dus aankoopbedrag minus 150,-€ van interpolis) samen delen; kunnen jullie je daarin vinden?
  nogmaals veel love, henk

  • Jussi on 7 oktober 2014 at said:

   Hi lieve papa,

   Leuk, mijn blogs gelezen! Ja, zal wel stil zijn daar. Je mag Noa best eens lenen hoor 🙂
   Wat vervelend van je computer. We hebben het er snel over ok, beetje gek zo op mijn site 😛

   Veel liefs van ons! X

 3. Anouk van Helmond on 8 oktober 2014 at said:

  Zo leuk om jullie verhaal te lezen, kan jullie kriebels bijna voelen! Ik ga duimen dat het huisje dat jullie gezien hebben het gaat worden. Spannend!

 4. Oh, wat super tof dat jullie de stap hebben gezet. Ik heb pas je blog ontdekt en deze ga ik vanaf nu ook heel hard volgen! Ik ben benieuwd naar jullie avonturen en leven. Het is ook één van onze grote dromen om ooit te verhuizen naar Ibiza, vandaar 🙂

  Veel plezier!

 5. Pingback: Top vijf best gelezen blogposts van 2014 |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − twee =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post Navigation